A dinoszauruszoktól a cégalapításig

A dinoszauruszokat mindenki szereti, vagy legalábbis én még nem találkoztam olyan emberrel, aki nem szerette volna őket. Különösen a gyerekek rajonganak ezekért a különleges állatokért, övezi őket egyfajta misztikum, csodálat.

Néha elcsodálkozom, hogy a kisfiam és ovistársai milyen tájékozottak. Tudják, hogy melyik milyen dinó, hogy melyik a növény- illetve a húsevő. Szinte egész nap műanyag dinoszauruszokkal játszanak az óvodában. Ez adta az ötletet, hogy mi lenne, ha én is dinoszauruszokkal foglalkoznék. Először csak neki horgoltam saját dinót, amit aztán megmutatott az ovis barátainak, így már ők is szerettek volna.

Az egész így kezdődött alig egy éve, ma pedig már eljutottam oda, hogy az egész túlnőtt azon, hogy csak hobbi legyen. Így ideje volt, hogy vállalkozást alapítsak.

Ebben volt nagy segítségemre a https://topcegalapitas.eu, akik végigvezettek a vállalkozóvá válás nem is olyan rögös útján. Hogy miért is mondom én, hogy nem is olyan rögös? Hát azért, mert én totál bonyolult dolognak gondoltam az egészet, már rémálmaim is voltak arról, hogy ellepnek a papírkupacok én pedig nem kapok levegőt alattuk. De ez szerencsére egyáltalán nem így lett.

A topcegalapitas.eu oldalt mindenkinek ajánlom, aki vállalkozást szeretne alapítani, mert itt mindent megtalál. Az első lépésektől egész addig, hogy mi a teendő a cég megalapítása után. Én is úgy voltam vele, mint sokan mások, hogy szerettem volna magára a munkára koncentrálni, nem akartam, hogy ügyes-bajos dolgok vonják el a figyelmemet magáról az alkotás folyamatáról.

Ezért alaposan felkészültem céges ügyekben, hogy tudjam, mi hogyan zajlik. Hogy semmi ne zökkentsen ki. Ebben is a topcegalapitas.eu volt a segítségemre, akik pontról pontra leírták, hogy mi a teendő cégalapítás előtt és után. És hogy hogy zajlik maga a folyamat? Ami egyébként egy egyszeri személyes konzultációt is tartalmaz, itt minden olyan kérdésre választ kap az ember, ami felmerült időközben. Márpedig kérdések mindig vannak és bizony jó, ha azt szakemberek válaszolják meg.

Végig úgy éreztem, hogy profik kezében vagyok és ez nem is csoda, hisz rengeteg cég alapítását végezték már el, hosszú évek tapasztalata áll mögöttük és nagyon jó kapcsolatban vannak a különböző állami hivatalokkal is.

Szerintem ez a kombó igazán nyerő, mert így én is megnyugodhattam, hogy minden rendben lesz. A topcegalapitas.eu oldalon pontosan leírják azt is, hogy milyen szolgáltatásokat kínálnak, és hogy ezek mennyibe kerülnek. Nincsenek apró betűs részek, ami szintén megerősítette a bizalmamat.

A cégalapítás maga nem egy hosszú folyamat, akár már egy nap alatt is megtörténhet, nyilván ez a hivataloktól is függ. Szóval nem volt más hátra, mint dolgozni, dolgozni, dolgozni. Ennek pedig, tudva, hogy minden rendben van a cégemmel, még jobb kedvvel kezdtem hozzá. Immár a saját vállalkozásomban a https://topcegalapitas.eu segítségével.