Áttértem az online vásárlásra

A kisfiam, Beni odáig van a dínókért. Ha havonta együtt megyünk vásárolni és jól viselkedik, türelmesen kivárja, hogy mindent összeszedjek, ami kell, általában a végén választhat valami játékot jutalmul. Egy ideje már időt sem veszteget arra, hogy végignézze a választékot, az első útja a gumiállatokhoz, azon belül is a dínókhoz vezet. Ebből adódóan a szobája már telis-teli van különböző plüss, műanyag, és fa dinoszauruszfigurákkal, poszterekkel és őslényekről szóló könyvekkel. Minden álma, hogy ha felnő régész legyen és kiáshasson egy igazi T-rex csontvázat. Az utóbbi időben a vírusra való tekintettel azonban nem szívesen mászkálok vele a boltban, amit természetesen nehezményez, hiszen így jó ideje nem bővült már a dínógyűjteménye. Vigasztalásképp megígértem neki, hogy hamarosan ellátogatunk egy dínóparkba, ahol életnagyságban is megszemlélheti kedvenc élőlényeit. Ennek természetesen nagyon örült, így már csak azt a problémát kellett megoldani, hogy nekem se kelljen boltba menni, hiszen most nincs kire bízzam addig Benit.

A megoldás kézenfekvő volt, házhoz kell rendeljem a termékeket, amiket eddig a boltban vettem. Hosszas böngészés után ráakadtam a www.lord.shop.hu oldalra, amiről elég jó véleményeket olvastam, ráadásul, mint kiderült az élelmiszereken kívül szinte minden háztartási cikket meg tudok tőlük vásárolni. A cég 1995 óta van jelen a magyar piacon, és különböző termékeket importál és exportál, többnyire nagykereskedéseknek és hipermarket láncoknak. Amint azt az oldalukon olvastam, igyekeznek megkeresni azokat a gyártókat, akiktől a legkedvezőbb áron tudnak kiemelkedő minőségű termékeket beszerezni, ezáltal a saját vásárlóiknak is garantálni tudják a jó termékeket elérhető áron.

A vélemények és az oldal leírása szerint is fontos a Lord Shop számára, hogy egy ügyfélorientált, és szívélyes értékesítő csapattal dolgozzanak, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy vásárlóik elégedettek legyenek az általuk nyújtott szolgáltatással. Az üzletet egyébként személyesen is felkereshetjük Budapesten a 2.kerületben, de mivel nekem most épp az volt a célom, hogy itthonról tudjam intézni a vásárlást, így én házhoz szállítással rendeltem tőlük. Csak akkor jöttem rá mennyivel kényelmesebb online vásárolni, mint az üzletekben sorban állni, amikor négy perccel azután, hogy eldöntöttem miket veszek már meg is voltam a fizetéssel is. Több opcióból is választhattam, én a bankkártyás előre utalás mellett döntöttem. Az külön tetszik a Lord Shopban, hogy a csomagok szállítását lehet túrajárat szolgáltatással kérni, ami annyit takar, hogy a rendeléseket településekre bontva, előre meghatározott napokon teljesítik, így már a rendelés leadása előtt is láthatom, mely napon számíthatok a csomag érkezésére. Ez a megoldás ráadásul azért is jobb, mintha feladnák, vagy más csomagküldő szolgáltatóval küldenék a termékeket, mert így olcsóbb és biztonságosabb is. Persze ha valakinek nem felel meg a túrajárat megoldás, vagy olyan helyen lakik, ahol ez nem megoldható van lehetőség egyéb kézbesítési módot is választani.

Mivel a túrajárat szolgáltatással a szállítási díj még ingyenes is volt, hiszen 8 ezer forint feletti összegért vásároltam kozmetikai termékeket, sampont, borotvát, vitaminokat és sok más szükséges fogyóterméket, így nálam nem volt kérdés, hogy ezt az opciót válasszam. A csomagom rendben meg is érkezett az előre kitűzött napon. Az egész bevásárlás sokkal egyszerűbb volt így és még ár-érték arányban is jobban kijöttem, mintha áruházban vásároltam volna, nem beszélve a megspórolt időről. Én most egy ideig biztos, hogy a www.lord.shop.hu oldalról fogom rendelni a háztartási cikkeket.