Egy kis ajándék mindenkinek

Szerintem mindannyian úgy vagyunk vele, hogy csakis a legjobbat szeretnénk a gyerekünknek. Persze, ki mondaná, hogy ez nem így van. Mindig szeretnénk neki magadni mindent már pici gyerekkorától kezdve, aztán folytatva az iskolákkal.

Ez nálam az ajándékok és játékok terén is így van. Én már pici kora óta mindig olyan játékot igyekeztem venni a gyerekemnek, ami biztos, hogy tetszeni fog neki és olyat, amivel mindenféle képességét tudja fejleszteni. Ezért figyeltem arra, hogy a játék milyen anyagból van, hogyan tud vele játszani és hogy milyen képességeit tudja fejleszteni vele.

Most a legújabb őrület a dinoszauruszok. Én gyerekkoromban imádtam a dínókat és úgy vagyok vele, hogy a gyerekemnek is jót tesz, ha megismeri őket, de persze imádja is a dínókat.

Éppen ilyen dínókat kerestem neki a neten, amikor rátaláltam a CipoMarket.hu oldalra és rendeltem is egy pár cipőt. Hogy miért innen?

A CipoMarket.hu tulajdonképpen egy online webshop, ahol gyakorlatilag bármit meg tudunk rendelni, amire csak szüksége lehet a lábunknak. Legyen az egy normál cipő, bakancs, papusz, szandál, szóval egyszóval szinte bármit, bármilyen évszakra és időre.

Nagy előnye, hogy csupán pár kattintással meg tudjuk rendelni azt, amit szeretnénk és aztán akár 1-2 napon belül már az otthonunkban is tudhatjuk. A megrendeléshez nem kötelező a regisztráció, anélkül is meg tudjuk rendelni azt, amit szeretnénk. Persze, aki rendszeresen vásárol ezen az oldalon, annak mindenképpen érdemes regisztrálni, hiszen mindössze pár percet vesz igénybe és így sokkal egyszerűbb és gyorsabb is a vásárlás.

A megrendelést követően akár 1-2 napon belül már a lábunkon hordhatjuk az adott cipőt. Ha csupán egy darabot rendelünk valamiből, akkor általában 1-2 nap szokott lenni a kiszállítás viszont, ha több darabot, akkor 1-4 napos határidővel szokták vállalni a házhozszállítást.

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi. Hétköznapokon munkaidőben, vagyis reggel 8 és 17 óra között szállítják ki a megrendelt csomagot. Pontosan ezért fontos, hogy a megrendelés során olyan címet adjunk meg, ahol megtalál minket a futár. Tehát, ha az egész napot a munkahelyünkön töltjük és mondjuk a lakcímet adjuk meg, akkor nagy valószínűséggel nem fog minket ott találni a futár. Csak egy címet lehet megadni, többet nem, hiszen a futár sem tud napközben a különböző címek között furikázni.

Különösen tetszik ennél a cégnél, hogy a megrendelésnek egységesen 1000 Ft-os kötsége van. Tehát ez nem a cipő árától vagy a csomag súlyától függ, hanem egységesen mindig ugyanazt az összeget kell fizetni. Kivéve akkor, ha a vásárlás teljes összege meghaladja a 60.000 Ft-ot, mert ebben az esetben nem kell semmit sem fizetnünk, ingyenes a kiszállítás.

Nem kell tartanunk attól sem, ha esetleg nem jó a méret. Mi történik ekkor? Abban az esetben, ha a termék nem megfelelő, akkor ki tudják cserélni bármilyen olyan termékre, ami a készleten van, illetve, ha van az a méret, amire szükségünk van, akkor arra. A vételárat is vissza lehet igényelni, amit email-en kell jelezni a cégnek.

A csere első lépése, hogy email-ben jelezzük a cég felé a csere szándékát. Ennek egyszeri költsége van, ami 1490 Ft. A termékről egy jól látható képet is csatolni kell az email-ben, illetve az eredeti sértetlen dobozában kell visszaküldeni azt.

Csere esetén a futárszolgálat előre egyeztetett időpontban szállítja ki a terméket. Ekkor kell átadni a cserélni kívánt cipőt és az esetleges árbeli különbözetet is ekkor kell megfizetni a futárnak.

Nekem nagyon tetszik ez a rendszer, így a dinoszauruszok mellé még magamnak is vásároltam egy pár új cipőt.