Az új hátitáskába már nem fér bele a játék dinoszaurusz

A kisfiam nagy rajongója a dinoszauruszoknak, van is otthon sok – sok játékfigurája és plüsse belőlük. Szokása, hogy mindig belerejti a válltáskámba a játékait, de sose a kisebbeket, persze mindig a legnagyobbakat. Elhatároztam hát, hogy veszek egy kisméretű hátitáskát, így nem tud majd semmit elrejteni benne, és nem kell a munkahelyen mérgelődnöm, hogy milyen játékot találok éppen. Ehhez segítségemre az annataska.hu volt, ahol sokféle táska közül tudunk válogatni. Némi nézelődés után nekem egy Anekke táska nyerte el leginkább a tetszésemet. Bohém stílust képvisel ez a márka, pont olyat, mint amilyen én is vagyok.

Láttam, hogy van a weboldalon hűségprogram is, aminek szerettem volna utánanézni. Szeretek ezekhez csatlakozni, mert az ember sokszor nagyon jó kedvezményekbe tud botlani. Megérte utána olvasni, mert megtudtam, hogy ha belépünk ebbe a programba, akkor a teljes árú termékek vásárlása esetén kapunk 5 % jóváírást a profilunkra, kedvezményes árú termékeknél pedig 3 % – ot. Első blikkre nem tűnhet nagy összegnek ez, de én mindig is úgy voltam vele, hogy a kis dolgoknak is örülni kell.

Olvastam, hogy a kiszállításnál választhatunk, hogy házhoz szállítással kérjük a terméket vagy pedig Pick Pack pontra rendelünk. Én ez utóbbit választottam, mert nyilván mindig úgy szokott kijönni a lépés, hogy a futár pont akkor jön, amikor nem vagyok otthon. Szerencsére kártyával is lehet a futárnál fizetni, így a készpénzfelvétel miatt sem kellett aggódnom. Nagyon meg voltam elégedve az annataska.hu szolgáltatásaival, az Anekke táskám pedig azóta is boldogan használom.