Dinoszauruszos pólót rendeltem a kisfiamnak

A kisfiam nemrég töltötte be az ötödik évét, és nem tudjuk, miért, és honnan szedte, de odáig van és vissza a dinoszauruszokért. A szobájában szinte minden dinós: az ágyneműje, a plüssei, a függönye és nagyon sok műanyag dinó állatkája is van. A kedvenc rajzfilmjei is ilyen témájúak, egyszóval elmondható, hogy teljesen ezeknek a lényeknek a bűvöletében van. Az biztos, hogy nem nehéz ajándékot venni neki karácsonyra vagy a születésnapjára, hiszen mindenki tisztában van vele, milyen dolog tenné boldoggá.

Egy dolog van, amitől borzasztóan fél, még pedig az injekciótól. Ezt teljes mértékben meg tudom érteni, hiszen én magam is iszonyodom a tűktől, így ezt valószínűleg tőlem örökölte. Nem sokkal ezelőtt esedékes volt egy kötelező oltás, ami ellen nem meglepő módon kézzel – lábbal tiltakozott. Mondtam neki, hogy ha ügyesen viselkedik, meglepem valami ajándékkal. Mindjárt máshogy kezelte a helyzetet, nekem pedig el kellett kezdenem törni a fejem, hogy mit vegyek neki. Nem akartam egy ezredik dinót adni, hanem valami olyat, ami eddig nem volt még neki. Ekkor beugrott a megoldás.

Szerettem volna egy olyan pólót, amire a kedvenc mesefigurája van nyomtatva, hiszen még nem volt ilyen mintájú ruhadarabja. Szerencsére manapság az egyedi póló készítése nem egy nagy ördöngösség. Találtam egy weboldalt, ahol póló nyomtatással foglalkoznak, és minden igényemnek megfeleltek. Mivel csak egy darab felsőt szerettem volna, el kellett mennem személyesen a boltba, és ott készítették el nekem a megrendelésemet. Nagyon meg voltam elégedve a végeredménnyel, és a hölggyel, aki kiszolgált, ezután szóba elegyedtem.

Megkérdeztem, hogy a bolt pontosan miket árul, hátha a pólón kívül találok mást is a kisfiamnak. Nem feltétlen erre az alkalomra, hanem ha később ajándékon gondolkoznék. A hölgy elmondta, hogy nagyon sokszor rendelnek tőlük például lánybúcsúkra egyenpólót, illetve sok megkeresésük van különböző cégektől is. Mutatott is néhány darabot azok közül, amelyeket korábban rendeltek tőlük, és egytől egyik mind nagyon igényes és szép darab volt. Mivel közeledett a férjem születésnapja is, úgy döntöttem, szétnézek a kínálatban, ha már itt vagyok, és akkor egy kalap alatt elintézek mindent.

A pénztáros hölgy azt javasolta, hogy inkább nézzek szét a webáruházukban, mert ott sokkal nagyobb a kínálat, és valószínűbb, hogy megtalálom a tökéletes ajándékot, hisz a boltban nem volt túl sok minden. Így is tettem, és a születésnap kategóriában kezdtem el nézelődni. Meg is találtam a tökéletes pólót, amin az a felirat állt, hogy “Ha a dolgok jobbak lesznek a korral, én hamarosan tökéletes leszek!” Aki ismeri a férjem, az tudja, hogy ez azért humoros, mert nagyon nehezen tudja elfogadni, hogy bizony ő is öregszik, őt sem kíméli az idő vasfoga. Ebből számtalan komikus helyzet adódott már. Biztos voltam benne, hogy ő is értékelni fogja a pólót.

A dinoszauruszos felsőnek köszönhetően szerencsére a kisfiam elég jól viselte az oltást, mert a lelki szemei előtt az ajándék lebegett, amit csak akkor kaphatott meg, ha jól viselkedik. Nagyon örült a dinós pólónak, és azóta is büszkén hordja. A férjem is jót derült a születésnapján a kapott ajándékon, és beismerte, hogy bizony valóban nem mai csirke már ő sem. Nagyon jó tapasztalatokat szereztem a bolttal és a vásárolt termékekkel kapcsolatban, így valószínű, visszajáró vásárló leszek!