A jó vízszerelők nem haltak ki úgy, mint a dinoszauruszok

Minden kisfiút lenyűgöz szerintem a dínók világa. A befolyás mértéke természetesen változhat, de eléggé általános szokott lenni a rajongás. Van például egy barátom, aki már elmúlt 20 éves, de még mindig ugyanolyan csillogó szemekkel tud nézni olyan dokumentumfilmeket, amelyeknek a dinoszauruszok a témái. Én az évek alatt igazából egy kicsit más tekintetből jöttem rá arra, hogy valóban mennyire elképesztőek ezek a lények.

A tudomány perspektívája volt ez. Olyan, számunkra beláthatatlanul más időkben léteztek ez a lények, hogy bármi jel, ami rájuk utal, felér egy csodával. Most azonban már egyre inkább tisztában vagyunk azzal, hogy miként néztek ki. Lehet, hogy még tollaik is voltak. Az utóbbi állítás mutatja meg igazán, hogy kis bolygónkról milyen keveset tudunk még és mennyi felfedezni való dolog vár ránk.

Sokszor azonban az ember életében sokkal kisebb felfedezések is okozhatnak hatalmas változást. Ilyen volt például, mikor csőtörés problémája miatt szinte lakhatatlanná vált a házunk. Ha nem fedeztem volna fel az interneten egy SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében kiírást, akkor nem tudom, hogy mi történt volna velem. Szerencsére azonban így történt, és az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében kiírásra kattintva, nemsokára már a Vízszerelés nevű oldalon találhattam magamat.

Ritkán van az, hogy már akkor nagyon jó érzésem lesz, mikor még csak belépek egy oldalra. Az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében kiírásra kattintás után azonban olyan szép színek és egy olyan letisztult, igényes design várt, hogy azonnal tudtam, hogy jó helyen járok. Modern volt az egész, száz százalékosan látszott rajta, hogy nem akartak spórolni a megjelenésen. A kezdőlapon az első információ, ami szembejön velünk, az a telefonszámuk. Ez sokszor ritkaság szokott lenni ilyen netes helyeken. Az elérhetőségeiket azonban ők nem rejtegették, így azoknak is kedveztek, akik először érkeztek ide, illetve azoknak, akik már visszatérők és csak meg akarták nézni, hogy mi is volt a telefonszámuk.

A kényelem azonban itt még nem ért véget. A kezdőlapon úgy tudtunk navigálni, hogy egyszerűen csak elkezdtünk lefelé tekerni. Kellemes animációval olvadtak egymásba a korábban olvasott részlegek és tényleg úgy éreztem, hogy egy nagyon modern helyen járok. A kezdőlapon egyébként mindent meg lehetett találni, amire csak szükségünk volt. Nem kellett bonyolult menüket kezelnünk. Ha azonban konkrét dologra vagyunk kíváncsiak, akkor a felső menüből ki tudjuk választani azt, amire szükségünk van.

Elkezdtem olvasni a kezdőlapon található tájékoztatókat. A könnyen érthető nyelvezet mellett még a tagolás is kiváló volt. A szöveg sosem folyt egybe és mindig azt érezte az ember olvasás közben, hogy el akarja kezdeni a következő bekezdést is. Így nagyon hamar megtudtam a legfontosabb dolgokat a szolgáltatásukkal kapcsolatban. Nem lehetett panaszom arra, amit olvastam. Egy tapasztalt, szakszerű csapatról volt szó, akik csak a legjobbat akarják nyújtani nekünk.

Nem is gondolkoztam sokat, visszatekertem az oldal tetejére és felkerestem őket az általuk megadott számot. A telefon csak pár másodpercig csöngött ki, azután rögtön felvették. Már ez is nagy meglepetés volt számomra, bár igazából, az előbbiek után már számíthattam volna arra, hogy itt is ilyen jó bánásmódban fogok majd részesülni. Átbeszéltük, hogy mi a problémám és kaptam egy időpontot. A csőszerelést pedig kifejezetten rövid idő sikeresen el is tudták végezni.