A szomszédom vállalkozásba kezdett

A kisfiam Roland már egészen kiskorától kezdve elkezdett rajongani a dinoszauruszokért. A kedvenc filmjei, képregényei és a könyvei témái is, mind az őshüllőkkel foglalkozik. A videó játék konzoljához is szinte csak dínós tematikájú programokat kér tőlem. Feltett szándéka, hogy felnőtt korára paleontológus váljon belőle. Persze még gyerek, kár lenne ez túl komolyan venni. A gyerekeknek általában vannak különböző időszakjaik, mikor éppen valami iránt rajonganak. Roland esetében úgy látszik, most a dinoszauruszok következnek. Persze ki tudja, elképzelhető, hogy tényleg ez lesz a pályája.

A felső szomszéd anyukájával és a hasonló korú gyermekével nagyon jóban vagyunk. A fia most kapott egy társaságjátékot, aminek dinoszauruszos a témája. Mondanom sem kell, hogy Roland követelte, hogy átmenjünk hozzájuk kipróbálni. Amíg a gyerkőcök játszottak, addig beszélgethettem a szomszédasszonnyal. Lelkesen mesélte, hogy végre talált egy megoldást, amivel megkönnyítheti a vállalkozása elindítását. Amíg a gyerekek a dínós játékkal játszottak, addig elmesélte, hogy miként válhat valaki jóval egyszerűbben vállalkozóvá.

A megoldás: székhelyszolgáltató budapest.

A székhelyszolgáltató budapest egy olyan vállalkozás, ami leveszi rólunk a terhet minden olyan tevékenységgel kapcsolatban, melyek egy székhellyel összefüggésbe hozhatóak. Egy cég székhelyének a megfelelő megoldását nem túl egyszerű elérni. Főleg ha egy fiatal vállalkozásról beszélünk.

A szomszédasszonyt is elsősorban ez tartotta eddig távol attól, hogy céget alapítson. Tartott az általa nem teljesen ismert jogszabályoktól, és a cégbíróságtól. Nem volt tisztában ezekkel a dolgokkal kezdő vállalkozóként.

Ennek a szolgáltatásnak a segítségével azonban bejelenthette a székhelyét Budapesten. Több terhet is át vettek tőle ezzel a lépésével. A legfontosabb segítség a számára az, hogy a különböző hatóságokat nem neki kell fogadnia. Ezt elintézik helyette. Ennek a csapatnak profi gyakorlata van abban, hogy a hatóságokat a megfelelőmódon kezelje. A törvények betartása mellett minden helyzetet úgy kezelnek, hogy az a lehető legelőnyösebb legyen az ügyfeleknek. Itt a cégjogi ügyeket teljesen átvállalják tőlünk, így nekünk csak a lényeggel kell foglalkoznunk: a saját vállalkozásunkkal.

Fontos az is, hogy a cégtáblát és annak kihelyezését is elintézik a számunkra. Ez talán egy avatatlanak nem tűnik akkora dolognak, de igen is nagyon fontos, hogy ez is rendesen el legyen végezve. A cégtáblát a közterületről is jól látható módon kell elhelyezni. A cég nevének a kiírását is a jogszabályoknak és a cégbírósági elvárásoknak megfelelően kell elintézni. Amennyiben ezek elmaradnak vagy nem megfelelően történnek meg, előfordulhat, hogy hatósági intézkedések lépnek érvénybe.  A székhelyszolgáltató Budapesten azonban tesz róla, hogy ez ne fordulhasson elő.

székhelyszolgáltató budapest

Felmerülhet a kérdés, hogy mi van, ha tárgyalóra is szükségünk van. Nos emiatt sem kell aggódnunk, mert a szolgáltatás részét képezi a tárgyalóterem biztosítása is, ahol egy igényes és meggyőző környezetben fogadhatjuk az ügyfeleinket.

A beérkező levelek átvételéről is gondoskodnak a számunkra, amiket gondosan be is szkennelnek a számunkra, így még egy gonddal kevesebb. A levelek továbbítását is elvállalják a számunkra, postai és elektronikus úton is.

Egy vállalkozás sikere elsősorban abban rejlik, hogy mennyire koncentrálhat a főtevékenységére és mennyire működhet a külső, zavaró tényezőktől függetlenül. A fentiekből láthatjuk, hogy ez a társaság tesz róla, hogy ezt elérhessük.

A weboldalukon azt is láthatjuk, hogy nem egy sikeres és hírek cég választotta már az ő székhelyszolgáltatásukat. Ebből is érződik, hogy milyen profi és felkészült csapatról beszélhetünk.