A különleges menza tányér

Van egy régóta dédelgetett álmom, mégpedig szeretnék egy saját éttermet, ami egy kicsit különlegesebb, ami valamitől egyedi. Megnéztem már jó pár helyiséget, de még egyiknél sem éreztem azt, hogy ez lenne az igazi, így várom a nagy betűs lehetőséget, addig is folyamatosan tervezek, ötletelek, és ha valamelyik ötletről azt gondolom, hogy kiemelkedő, azt jegyzetelem.

Az egyik ilyen ötletelésnél a gyerekek jutottak eszembe, ezáltal a saját gyerekkorom is. Nekem a mindeneim voltak annak idején a dinoszauruszok, és abból kiindulva, hogy a 4 éves keresztgyerekem is imádja őket, biztos vagyok benne, hogy van még ezzel így jó pár gyerkőc. Sokaknak ismerős lehet a helyzet, amikor az étteremben egy-egy kisebb gyermek figyelmét nem egyszerű lekötni, de próbálkozunk ezzel-azzal, annak érdekében, hogy ne zavarjunk más vendégeket. Én emiatt kedvezni szeretnék majd a saját éttermemben a kisebbeknek is. Számos ötlet keresztülment gondolati szinten, mit lehetne csinálni, és ekkor jutott eszembe az, hogy mi lenne, ha a gyerkőcök részére külön kérhető lenne menza tányér, amin dinoszauruszok lennének. Személy szerint én a mai napig imádom a mintás tányérokat és találtam is egy helyet (hunniakristaly.hu), ahol sok van. Már látom magam előtt a gyermeki mosolyokat, amint eléjük kerül egy szuper mintás menza tányér. Olyan sok aranyos képet találtam ebben a témában, hogy amikor majd odakerül a sor, kész procedúra lesz kiválasztani a legoptimálisabbat. Még ázsiai tematikájú is van, ami meg a családunk nagy kedvence!

menza tányér

Mivel ezt egy rendkívüli ötletnek találtam tehát, ezért, mint írtam, el is kezdtem utánajárni annak, hogyan lehetne ténylegesen kivitelezni. Az első lépés tehát pedig az volt, hogy találnom kellett egy forrást, ahonnan jó minőségű, szép menza tányérokat lehet beszerezni. Az interneten kezdtem el keresgélni, végül így találtam rá a Hunnia oldalára, ahol az elérhető menza tányér pont olyan, mint amilyet elképzeltem. A weboldalon található adagtál, levestálka, csemegetányér, és salátás tálka is. Mindenképp pozitív, hogy nem csak két fajta közül lehet választani. Minden termék képpel ellátott, véleményem szerint ez kifejezetten előnyös, sokkal inkább magunk elé tudunk képzelni valamit kép alapján, mintsem leírás alapján. Ennél az oldalnál már a termék megnevezésében is benne van, hogy törhetetlen, azért ez sem egy utolsó szempont, ha arra gondolunk, hogy a kisebbeknek szeretnénk kedvezni. A leírások részletesek, a legfontosabb információk benne vannak, mint a termék anyaga, és mérete. Ami nálam még plusz pont, hogy az is szerepel a leírásukban, hogy mosogatógépben használhatók-e. Az a tapasztalatom az internetes vásárlások során, hogy azokat az oldalakat preferálom végül leginkább, ahol látható az is, egy adott terméknél hány darab van készleten, és ez az említett webáruházban pontosan így van.

Az én tetszésemet elnyerték, bátran ki merem jelenteni, hogy a weboldal címe bekerül a jegyzeteim közé, és nagyon remélem, hogy hamarosan leadhatom a rendelésemet. Következő lépésként pedig keresni fogok olyan szolgáltatót, aki ezekre a gyönyörű menzás tányérokra rávarázsolja a dínókat. Egy biztos, én már nagyon várom ezt a pillanatot!