A jó tárhely nem hal ki, mint a dinoszauruszok

Barátnőm gyerekeit elvittük a dinóparkba, a srácok már nagyon régóta el szerettek volna menni oda, mert látták a hirdetést és nagyon megtetszett nekik. Így hát egyik hétvégi napunkat úgy döntöttük, hogy ott fogjuk tölteni. Amilyen izgatottak voltak a megérkezéskor, némi félelem fogta el őket, amikor meglátták az első hatalmas műanyag dinót. Majd tisztáztuk velük, hogy ezek tényleg nem élnek, nem kell tőlük tartaniuk, így folytathattuk az utunkat az erdőben, ahol a fák takarásából elő elő jöttek a dinoszauruszok. Annyira élethűre sikerültek a

kiállított állatok, hogy még bennem is némi félelmet váltott ki egyik másik fajtájuk. Mozogtak és hangot adtak ki, nagyon jól ki lettek találva és a koncepció is jó, hogy a gyerekek és mi felnőttek is megismerhettük a dinoszauruszokat, teljes valós formájukban, méretarányosan. Barátnőm mesélte, hogy férje milyen feladatot kapott a munkahelyén. Egy nagyon érdekes és számára még nem ismert terepen kell helyt állnia, de ahogyan a barátnőm mesélte egészen jól sikerült neki megfelelnie. A feladat nem más volt, minthogy a cége számára intézzen weblap tárhely szolgáltatást. Honnan máshonnan is szerezhetne információkat, mint az internetről, hiszen talán már tart ott a technika, hogy ott is tudna szerződést kötni. De mi is legyen abban a megrendelésben, szerződésben, nem volt sok ideje gondolkodni a barátnőm férjének, mert a főnökei némileg sürgették, hogy már jó lenne, hogy ha tegnap megrendelte volna, és már működne a weblap tárhely. Szerencséjére könnyedén talált egy olyan remek céget, melynek a honlapján annyira könnyű volt kiigazodnia, hogy rögvest megtalálta, hogy a cég még weblap tárhely szolgáltatással is foglalkozik. Nagyon jó és a barátnőm férjének nagy szerencséje volt, hogy a cég olyan kész csomagokkal készül az érdeklődők számára, amely alapján könnyebben tudott választani a cég által nyújtott szolgáltatások között. Még olyan könnyebbséget is nyújt ez a remek cég, hogy az egyes csomagjait atekintetben is jellemzi, hogy milyen méretű és foglalkozási körül cégnek melyik méretű tárhelyet ajánlja. Nagyon megtetszett az oldal maga is a barátnőm férjének mert profin kezelt, de ami igazán fontos az a tartalma. Hiszen mivel már tegnapra kellett volna weblap tárhely, így amikor meglátta, hogy akár azonnal is lehet tárhelyük nem gondolkodott a megrendelésen tovább. Egy nagyobb dilemmája volt az pedig nem más, mint, hogy az egyre növekvő cégnek mekkora tárhelyet béreljen. Egy nagyobbat választott de egészen megnyugodott akkor is, amikor azt is megtalálta az oldalon, hogy ez akármikor bővíthető. Megfelelő GB SSD tárhelyet választott. Amit még jó néven vett a barátnőm férje ennél a remek cégnél, hogy biztosítanak 5 nap próbanapot, amíg tesztelhetik a megrendelni kívánt szolgáltatást.

Ez egy nagyon jó lehetőség, de nem gondolta úgy senki, hogy akármilyen baj is lehet a megrendelt szolgáltatással, hogy azt esetlegesen vissza kelljen mondani. Ez nagyfokú bizonyosságot ad mindenkinek, hogy a cég ennyire magabiztos, hogy azt meri vállalni, biztos a saját maga által nyújtott szolgáltatásba, ez nem kétséges, hogy imponáló egy megrendelőnek. A szerződéskötés nagyon könnyedén ment, nem is gondolta volna a barátnőm férje, hogy ennyire gördülékenyen tud valami működni. A szolgáltatás azóta is nagyon jól működik, a csomag beltartalmi választása elegendőnek bizonyul és nagyon büszke magára a férj, hogy egy más kontextusban is kipróbálhatta magát.