Dinoszaruszok helyett gázszerelőt kerestem

Az unokaöcsém a világ legnagyobb dinoszaurusz rajongója. Az összes, valaha élt dinó teljes nevét tudja, és simán rávágja bármelyikre, hogy növény- vagy húsevő volt. Igencsak felcsillant a szeme, amikor egy fogalmazást kellett írnia a dinoszauruszok kihalásáról az iskolába. Engem hívott segítségül a hétvégén, ám sajnos nem igazán tudtam koncentrálni, hiszen a rossz gázkazán nem ment ki a fejemből. Annyira elvonta a figyelmem, hogy amikor megkért, hogy keressek meg neki egy dinós képet, inkább a gázszerelés árak után kutattam.

Végül találtam egy weblapot, ami megnyugtatott. A vizgazfutesszereles24.hu oldal nagyon szimpatikus volt, és a vélemények is kimagaslóan jók voltak róla az interneten.
A vizgazfutesszereles24.hu egy 30 éves tapasztalattal rendelkező cég. Már önmagában ez is nagy szó, hiszen csak az a vállalat maradhat ennyi ideig a piacon, akik valóban jók és az ügyfelekért vannak. Az ügyfél-orientáltságuk abban is megnyilvánul, hogy szükség esetén akár 1 órás kiszállást is tudnak biztosítani. Ez sürgős helyzetekben, mondjuk egy csőtörés esetén nélkülözhetetlen, hiszen óriási károkat okozna, ha mondjuk reggelig ömlene valahol a víz.

Nem is haboztam, tárcsáztam. A telefonban nagyon kedvesek voltak, és gyorsan egyeztettünk is egy időpontot.
A megbízhatóságuk zálogaként pontosan, az előre megadott időben érkeztek. Profi munkát végeztek, mindössze egy órába telt, hogy megjavítsák az elromlott kazánomat.

Számlát is kaptam a munkájukról, ami kifejezetten jól jött, hiszen így a lakásbiztosításom állja a javítást.
Nagyon elégedett voltam a munkájukkal, és még a gázszerelés árak sem voltak végül magasak.

A vizgazfutesszerelo24.hu címét elmentettem, és úgy döntöttem, bármi gond van itthon, csakis őket fogom hívni!