Vajon milyen polcrendszere lenne egy dinoszaurusznak?

A gyerekek néha nagyon furcsa kérdéseket tudnak feltenni. A kisfiam is imádja a dinoszauruszokat, így hetente többször is az a program, hogy megnézzük a dínós gyűjteményünket.

A dinoszauruszok szeretete már nálam is nagyon korán kialakult. Néha azzal viccelnek a szüleim, hogy az első szavam a pachycephalosaurus volt, nem az anya vagy az apa, mint más gyerekeknek.

A kisfiam is nagyjából ennyire szereti a dinoszauruszokat, 5 évesen már elsorolta, melyik korszakban melyik dinoszauruszok éltek és előszeretettel magyarázta ezt az óvónőknek és a kis társainak is az oviban.

A dinoszauruszok szeretete nem hagyott alább nála sem, minden alkalomra valami dínósat kell venni neki, amit a családból talán én élvezek a legjobban. A nagyszülők is mindig azt mondják, régész lesz ez a gyerek.

Én mondhatni, hogy kinőttem ezt a dinoszaurusz szeretetemet. Persze nem arról van szó, hogy nem szeretem őket, csak sajnos nincs időm a dinoszauruszokkal foglalkozni.

Teljesen érthető, miért van oda a kisfiam értük, hiszen a T-Rex express nevű műsoron nőtt fel, az Őslények országa pedig a másik nagy kedvence volt. A kisfiúk nagyon szeretik a mítikus lényeket, a sárkányokat, manókat, elfeket is. Nem csoda, hogy a dinoszauruszokat is szeretik.

A dinoszauruszok egy gyermek számára szinte felfoghatatlanok. Olyan rég éltek, amit emberi mértékkel fel sem lehet fogni. A mesebelinek tűnő hatalmas lényekben pedig minden meg van, ami érdekessé teszi őket egy kisgyermek számára. Az pedig, hogy a dinoszauruszok nem csak kitalációk, nem csak a mesékben léteztek, mint a sárkányok csak még érdekesebbé teszi őket.

Minden kisgyermek korában eljön az a pillanat, amikor elkezd érdeklődni a világ felé, meg akarják érteni, hogy a kutya miért kutya, a macska miért macska, és hova tűntek a dinoszauruszok.

A gyerekek mindig nagyon érdekes kérdéseket tesznek fel, a legegyszerűbb dolgokba is bele tudják zavarni az embert.

Miért világít a lámpa? Ez egy olyan dolog, mire nagyon nehéz úgy válaszolni, hogy a gyerekek is megértsék. Sok ilyen dolog van, amit megkérdez a kisfiam, de nem tudok rá válaszolni.

Most a szokásosnál is sokkal megválaszolhatatlanabb kérdést tett fel nekem: Milyen polcuk lenne a dinoszauruszoknak, ha élnének még?

Persze, erre a helyes válasz a semmilyen lenne, hiszen a dinoszauruszoknak nem lenne semmilyen polcuk, de nem akartam ennyivel lerendezni a dolgot, ezért azt mondtam neki, hogy olyan, mint a miénk a garázsban.

Nem érte be ennyivel, a következő kérdése természetesen az volt, hogy “Miért?”. Erre már nem volt olyan nehéz válaszolnom, mivel a dinoszauruszok elég nagy állatok voltak, így olyan polcrendszer kellene nekik, ami a súlyosabb holmijaikat is elbírná.

A RackingLog polcrendszer ami nekünk van, az akár egy dinoszaurusz cipőjét is elbírná. De komolyan. Nagyon jó kis polcrendszer, könnyen össze lehetett szerelni, a polcok pár mm-es távolsággal állíthatók is. Nagyon magas a teherbírása, nekem semmi panaszom nem volt még rá.

RackingLog polcrendszer
RackingLog polcrendszer

Eredetileg raktáraknak gyárt polcokat a rackinglog.hu, ahonnan mi is rendeltük a polcunkat, így nagyon megbízhatóak az innen vásárolt termékek. Egy raktárban nem csak locsoló kannákat és kerti szerszámokat tartanak a polcokon, ezért otthoni használat esetén kifogástalanul működnek a polcok. Többet egymás mellé lehet tenni belőlük, így igazából nálunk a garázs egyik fala mentén végig ezek a polcok vannak.

Az anyagát tekintve is strapabíró, az acél, amiből van, ellenáll a hidegnek is, és az esetenként nyirkos levegő sem tesz benne semmi kárt.

A RackingLog polcrendszer tökéletesen megfelel mindenre, amire használni akarjuk. Akár 100 kg-nál nehezebb tételeket is simán elbír.

Abban nem vagyok biztos, hogy egy dinoszauruszt rá lehetne tenni,de ha a dinoszauruszoknak polcra lenne szükségük, nekik is ajánlanám a RackingLog polcrendszer előnyeit.

Nem csak nagyon jól bírja a terhelést, az ára is nagyon kedvező. Kültéren és beltéren egyaránt használható. Igaz, hogy eredetileg nem az otthoni tárolásra lett kitalálva, de szerintem nagyon praktikus bútor, egy modern, egyszerű berendezésű, letisztult lakásban szerintem nagyon jól nézne ki egy ilyen polcrendszer, bár nálunk csak a garázsban kapott helyet, hiszen ott volt szükség rá.

Kíváncsi vagyok, legközelebb milyen őrült dinoszauruszos kérdést fog feltenni nekem a kisfiam. Talán a fürdőszobába lépve majd azt fogja kérdezni, hogy milyen mosógépet használnának a dinoszauruszok? Az ilyen korú gyerekeknél sosem lehet tudni, mi lesz a következő. De én örülök neki, mert legalább nem unatkozunk.