Ma már csak a dinoszauruszos kifestőben találkozom lila szemmel

Így 40 felett nem mindig könnyű a harmadik, kései gyerekkel, főleg, hogy két lány után fiút szültem. Ennyi rosszaságot egyik lányom sem csinált, úgyhogy hiába úszom a boldogságban, gyakran a hajamat tépem attól, hogyan szedi szét a lakást egy pillanat alatt vagy írja felül az eltervezett programokat. Szerencsére mindent imád, ami dinoszauruszos, és minden korai művészi ambícióját kiéli a kifestőkben, de megesik, hogy még a mesekönyvet is “újraalkotja”, átszínezi és meghajtogatja csak úgy váratlanul.

Na de ha már a címben is szerepelt a lila szem: bizony egy ideje már ott éktelenkedtek azok a bizonyos karikák az arcomon, mindaddig, amíg meg nem ismertem egy olyan készítményt, aminek szinte csodával ér fel a hatása. Ez nem más, mint az InstanTENSE Plus lifting hatással bíró széruma, amely egyébként nem csak a szemkörnyékre, hanem az arc bármely problémásabb részén is (például homlok, száj környéke) alkalmazható.

A lila szem kialakulásának egyébként számos oka lehet, többek között akár úgymond “természetes” okai is lehetnek, egyfajta hajlama is lehet rá az embernek. Ettől függetlenül természetesen nem túl esztétikus és kellemes egy ilyet “viselni”, ezért a forradalmi IntanTense Plus szérum a ráncokon felül a karikákkal és a püffedt szemkörnyékkel is megbirkózik.

Amennyiben a saját szemünkkel szeretnénk meggyőződni arról, milyen látványos változás érhető el vele már akár néhány perc alatt, úgy érdemes megtekintenünk az oldalon található fotókat, illetve a videókat is.

Örökké hálás leszek azoknak, akik kifejlesztették az InstanTense Plus innovatív formuláját, ugyanis a lila szemnek teljesen búcsút inthettem! Alapvető kozmetikummá vált a piperés polcomon, már nem indul nap nélküle. Csak ajánlani tudom mindenkinek!