Egy dinoszaurusz kiállítás többet adott, mint tudást

A minap egy dinoszaurusz kiállításon jártunk a barátaimmal és a sok érdekes tudás mellett egy nagyon jó autószerelő csapat nevét is megtudtam.

A kiállításon volt alkalmam ismerkedni is, így szóba elegyedtünk egy szimpatikus lánnyal. Ő mesélte, hogy nemrég talált rá a Méta autószerviz csapatára. Még a weboldaluk elérhetőségét is megadta egyből nekem: www.metaautoszerviz.hu.

Elmesélte, hogy már nem egyszer járt náluk, és mindig nagyon kedvesek, segítőkészek és mindenről tájékoztatják. Ez már nekem nagyon szimpatikus volt, hiszen én nem igazán értek az autókhoz így mindig nagyon örülök, ha tájékoztatást kapok mindenről úgy, hogy én is értsem.

A www.metaautoszerviz.hu honlapon minden fontos információ fel van tüntetve, amire csak kíváncsiak lehetünk. Minden szolgáltatásról külön leírás van az oldalon, így bármi is legyen a baj, már az oldal alapján megtudhatjuk ennek az okát, tipikus jellemzői, hogy miről lehet felismerni, hogyan lehet megoldani és mennyibe fog kerülni a javítás.

Ugyanis az oldalon pontosan fel vannak tüntetve az árak is.

Budapesten a 19. kerületben találhatóak meg. Ugyan nem a belvárosban vannak, viszont szerintem könnyen megközelíthető helyen vannak és nem kell órákat utazni hozzájuk.

Pontosan és időre dolgoznak, így, ha megígérnek valamit, azt be is fogják tartani. Ha esetleg nem személyautóval rendelkezel, akkor sincs gond, hiszen a Méta autószerviz nem csak személyautókat vállal, hanem kis teher gépjárművek szerelését is vállalja.

Több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek, így bátran rájuk merem bízni az autómat. Úgy gondolom, ha valaki ilyen nagy tapasztalattal rendelkezik, akkor nagy valószínűséggel sokkal rutinosabban és könnyedebben oldja meg az autóban felmerülő problémákat.

Nekem pedig pont erre van szükségem. Én tudni szeretném, hogy ha beviszem az autómat egy szerelőműhelybe, akkor évekig nem lesz gond újra ugyanazzal a problémával.
Miből gondolom, hogy a Méta autószerviznél ezt így lesz? Garanciát vállalnak az elvégzett munkájuk után, így merem feltételezni, hogy minőségi munkát adnak ki a kezeik közül.

Ha te is szívesen vinnéd az autódat egy megbízható, modern és tapasztalt csapathoz, akkor a Méta autószervizt érdemes lehet kipróbálni.