A férjemnek költséges szenvedélye van

A családomban mindenki rajong valamiért. A kisfiam újabban a dinoszauruszokért bolondul, mindenből dinósat kell neki venni, csak dinókkal hajlandó játszani. De a férjemnek is van hasonló mániája, csak ő a dinók helyett az autót és a hozzá tartozó eszközöket részesíti előnyben. Tegnap azzal állt elő, hogy a kerámia bevonat autókra is alkalmazható és nekünk erre mindenképp szükségünk lenne. Egyből közöltem vele, hogy szó sem lehet róla, eleget költöttünk a kis mániájára. Az autó piszkosan és fakón is épp úgy teljesíti a dolgát, mint tisztán és fényesen.

Természetesen ennyivel nem tudtam lerázni a férjemet, hiszen tudja, hogy egy kis kedveskedéssel, győzködéssel mindenre rá tud venni. Ez tegnap sem történt másként. Mire észbe kaptam, már a laptop előtt ültünk, ahol az olajwebshop.hu internetes oldalt mutogatta nekem. Erről a weboldalról szeretne kerámia bevonatot venni. A kerámia bevonat autó szóhármas a tegnapi nap folyamán nagyjából százszor hangzottak el. Így nem volt más mit tennem, végig kellett néznem az olajwebshop oldalát, amiről áradozva mesélt a férjem.

Mire a laptop elé keveredtem nyilvánvalóan a megfelelő termék már ki volt választva. A férjem a Sonax ProfiLine Kerámia Bevonat CC36 szettet választotta. Minden lényeges tudnivalóról beszámolt nekem a párom, mintha engem ezek annyira érdekeltek volna. Megtudtam, hogy a Sonax kerámia bevonat az autóra üveg keménységű, hosszú távú védelmet biztosít. Mindemellett az UV sugárzással és a vegyi anyagokkal, valamint az agresszív környezeti hatásokkal szemben is kiemelkedő védelmet nyújt. A gépjárműveket mások mellett a közúti só, a kátrány, az utcai és az ipari szennyeződések okozta szennyeződésektől is megvédi. Az autó felülete hidrofób védelmet kap, valamint a bevonatnak köszönhetően szennyeződés taszító hatással rendelkezik majd. Ennek köszönhetően nehezen koszolódik majd be az autó, valamint hihetetlen mély fényt kap, lenyűgöző szín intenzitással. Az éves karbantartás mellett a Sonax ProfiLine Kerámia Bevonat CC36 akár 36 hónapig is tartós lehet.

A sok extraságnak természetesen borsos az ára, hiszen 28.260 forintba kerül, de legalább a kiszállítás ingyenes.

Sajnos nem tudok nemet mondani, így tegnap óta egy új plüssdinóval és egy új kerámia bevonat szettel gazdagodtunk.