Gyerekkori dolgok új életre keltése

Gyerekként imádtam a dinoszauruszokat. Nem is volt kérdés, hogy milyen játékot kell nekem venni karácsonykor: dínók minden mennyiségben. A szobám berendezése is teljesen ezt a hobbimat tükrözte. Nem csak játékaim voltak, amik dínósak lettek volna, de a takarók és a képek, poszterek is hirdették, hogy egy igaz dinoszaurusz fanatikus szobájában vagyunk. A másik nagy kedvencem az volt, amikor édesapám elvitt magával motorozni. A legjobb persze az volt, amikor dinoszaurusz kiállításra mentünk. Később megfogadtam, hogy én is megtanulok motorozni, sőt, ha lesz gyerekem el is viszem rendszeresen motorozni. Mivel egyre nagyobbra nőtt a fiam, idejét éreztem annak, hogy egy kicsit feldobjam a régi, kisebb utakra használt motoromat, és felkészítettem nagyobb túrákra. Hogy hogyan is csináltam meg mindezt olcsón? A válasz meglepő lehet.

Rendben, elsőre talán nem is annyira, egy weboldal segítségét kértem. A motortire hu oldal segített ebben a legtöbbet. A hosszabb túrákhoz való felkészítést az abroncsoknál kezdtem. Ezt terveztem a legnagyobb kiadásnak, de a motortire hu oldal meglepetésemre kiváló ajánlatokkal rendelkezett ahhoz, hogy még tartalék gumikat is tudjak vásárolni, miközben továbbra is azt éreztem, hogy spórolok. A weboldal kialakítása nagyon felhasználóbarát. Minden a megbízhatóság irányába mutat. A főoldalon egyből megismerkedhetünk a céggel és rájöhetünk, hogy itt egy évek óta tudatosan zajló üzletépítés zajlik, olyan vállalkozó szellemű szakértőkkel, akikre nyugodtan rá tudjuk bízni a gumijainkat.

A másik kifejezetten érdekes dolog a főoldalon a sok menülehetőség. Úgy lehet itt válogatni a különböző ajánlatok között, hogy kényelmesen tudunk szűrni a saját elképzeléseink szerint. Kereshetünk a járművünk típusa szerint is, de ha valaki már a gumi típusával is képben van, egyszerűen felfedezheti olyan szempontból is az oldalt, és a különlegesen nagy kínálatot. A cég megismerésének érdekében egy olyan gomb is található itt, ami egy olyan Youtube csatornára irányít minket, ahol megfigyelhetjük a motortire.hu oldalt üzemeltető cég dolgozóinak alapos munkáját. Érdekes koncepció, amin keresztül közelebb tudunk kerülni a céghez is, és növekszik a bizalmunk. A gumik világában kevésbé jártasak számára talán hasznos, hogy itt találhatóak olyan hírek is, amiknek köszönhetően tisztább képet kaphatnak arról, hogy milyen igények szerint is kellene gumit vásárolniuk. A főoldalon találhatóak még képek is, de a legjobb dolog természetesen a nagy sárga gumikereső motor. Ez egy olyan menüpont, aminek segítségével egyszerűen meg tudjuk határozni, hogy milyen gumit keresünk és az oldal egyenesen a nekünk való kínálathoz továbbít. A kínálat elképesztően széles, már csak böngészni is hosszadalmas benne, kivéve, ha az ember tudja, hogy mit keres, hiszen annak tudatában pillanatok alatt képes úgy szűrni az ajánlatokat, hogy a kezébe kerüljön a megfelelő termék. Ha már ajánlatok, a motortire hu oldal sok esetben kínál olyan különleges ajánlatokat, amikkel nem csak gumihoz jut az ember olcsón, de ajándékot is kap. Amikor megvan a kívánt gumi kategóriája elég kiválasztani a nekünk tetszőt, és máris a termékoldalon találhatjuk magunkat. Itt egyszerűen tudunk tovább informálódni, illetve a megrendelés is gyerekjáték. A kiszállításról bőven lehet olvasni, hiszen erre külön menüpont van, de a legfontosabb, a kiszállítás sebessége természetesen, és ebben sem kell csalódni. Amennyiben a termék van készleten – ezt a termékoldalon lehet megtudni – a kiszállítási idő jelentősen megrövidül. Semmi más, csak egy olyan gumis oldal, ahol olcsón és egyszerűen fel tudjuk készíteni a kerekeinket az új kihívásokra.