Vírusos időben a leghasznosabbak a webshopok

Világjárvány van, ez már egészen kijelenthető. Ebben az időben, hogy mindenki arra kényszerül, hogy otthon maradjon, ne menjen emberek közé, ilyenkor nagyon hasznos a webshopok üzemeltetése. Nincs személyes kapcsolat, sem az eladók sem a vevők között, egyedül a futár kerül kontaktba a termékek átvevőjével, de talán ez is jobban tarthatóbb, mintha a boltokat járnánk. Ami még hozzátartozik, hogy a webshopokhoz mindig vissza lehet térni, összehasonlítani a termékeket, és nem kell rögtön döntést hoznunk, hogy megvesszük a terméket vagy sem. Az online webshopban történő vásárlás eddig is nagyon népszerű volt, de most úgy gondolom tényleg teret fog hódítani és nagyobb lesz a forgalmunk, mint azt eddig gondoltuk volna.

Ez nem más is alátámasztja, mint a szomszédom, aki önkéntes karanténba vonultatta magát. De természetesen otthonról dolgozik, ámbár amikor a munkavégzéséhez szükséges eszközök kifogynak, mint például most egy toner a nyomtatójába, akkor azt be kell szereznie, és egy online webshophoz fordult. Mivel kimenni az utcára nem szeretne, talált egy alternatív megoldást, és milyen jól tette, mert ahogy mesélte, ilyen jól még sohasem járt. Hiszen nagyon gyorsan kellett neki a toner, de ezért a gyorsaságért nem szeretett volna plusz összeget fizetni, nem gondolta, hogy ezen kívánsága is fog teljesülni, és egy olyan remek céget talál, ahol nem csak a termék kínálat nagyszerű, de még a kiszállítás is ingyenes.


Gyorsan meg is nézte, hogy milyen márkájú a nyomtatója és, hogy milyen számmal rendelkezik, ami megkönnyíti a típusának beazonosítását. Férfiként ezzel nem volt sok problémája, egyből megtalálta, és már ezen a nagyszerű oldalon rá is tudott keresni, hogy a rendelkezésükre áll – e a termék. De maga ez a feltételezés is nagyon sértő lehetett volna a cégnek, hiszen annyit tonert, mint amely fel van tüntetve az oldalukon, sok más webshop is megirigyelhetné.

Mivel a szomszédom szeret spórolni és nem gondolta, hogy az ingyenes szállításon is túl érheti valami kedvezmény még pluszban, erre is rá kellett, hogy cáfoljon az oldal hiszen remek utángyártott toner kínálatuk van. Ez a remek cég forgalmaz eredeti és utángyártott tonereket is. Minőségben nem annyira tér el az eredeti változattól, míg árkategóriában picit olcsóbb az eredeti testvérénél.

Szomszédom ebben a vészteljes időszakban nem merte bevállalni, hogy eredetit rendel, ezért utángyártott tonerre bízta magát.

Amit az utóbb kiderült, hogy nem csinált rossz vásárt. Ő is az elején picit óckodott, hogy utángyártott tonert rendeljen, de végül is meggyőzte magát, hogy baj nem lehet belőle, hiszen némi garancia is van a tornerre. Így hát fogta magát és rendelt egy utángyártott fajtát, nem is gondolta volna ismételten, hogy milyen gyorsan ki is érkezik a megrendelt termék. Azt hitte, hogy ebben az időszakban leterheltek a futárok és majd napokkal később kapja meg a tonerét, de nem így lett. Amit megérkezett a futár, már rohadt is a szomszédom kicserélni a saját nyomtatójában a tonert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ténylegesen jó minőségű árut kapott meg a cégtől, valamint, hogy az utángyártott toner ugyan úgy passzol a nyomtatójába, mint az eredeti. Teljes mértékben jól működik a toner, azóta számos oldalt nyomtatott már vele / általa. A szomszédságban ajánlja nagy megelégedettséggel az oldalt mindenkinek, akinek irodaszerre, vagy tonerra van szüksége.