Használj te is citromfű illóolajat szúnyogok ellen

Emlékeztek arra a filmre, amiben a dinók DNS-ét sok-sok millió évvel ezelőtt borostyánba fagyott ősi szúnyogok maradványaiból vonták ki? Milyen érdekes lenne, hogyha létre lehetne hozni dinót a szúnyogok véréből kinyert DNS-ből. De sajnos ez a valóságban nem lehetséges, pedig ha már ennyi fránya szúnyog vesz körül minket, legalább egy-kettőnek lenne valami haszna is.

Ti is úgy utáljátok a szúnyogokat, ahogy én? Nagyon sokat küzdök főleg ilyenkor nyáron a szúnyogokkal, de nem olyan régen az egyik barátnőm egy nagyon szuper megoldást kínált erre. Elküldte nekem a Humanity online áruháznak az egyik linkjét, ahol száz százalék tisztaságú természetes citromfű illóolajat lehet vásárolni. Nektek is megmutatom, ez volt a link: https://www.humanityaruhaz.hu/termek/citromfu_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html

Hogy jön a citromfű olaj a szúnyogokhoz? A citromfű olajnak olyan erős szaga van, ami elriasztja a rovarokat. Nem véletlen, hogy számtalan szúnyog és moszkitó elleni krémben megtalálható, mint legfőbb összetevő. Csodálattal olvastam ezeket a sorokat, amikor először nyitottam meg a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/citromfu_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html oldalt. Mint valami mennyi megoldás.

A barátnőm ajánlása mellett vásárlói véleményt is olvastam itt az oldalon, ahol azt írták, hogy kifogásolhatatlan a termék, a vásárló höly szintén szúnyogriasztás miatt vásárolta, és nemcsak, hogy tökéletesen használt a szúnyogok ellen, de még az illatáról is pozitívan nyilatkozott.

Több ajánlást figyelembe véve úgy döntöttem, hogy én is ki fogom próbálni, és megrendeltem a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/citromfu_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html oldalról ezt a tíz milliliter kiszerelésű citromfű illóolajat.

Bankkártyás fizetést választottam, de lehetőséget biztosít a weboldal előre utalásra, valamint utánvétre is. Sokfajta szállítási mód közül tudtam választani, lehetőséget biztosítanak postacsomagponton történő átvételre, valamint GLS csomagpontra is lehet kérni a szállítást, de természetesen házhoz szállításra is lehetőség van, amit a GLS futásszolgálat biztosít. Ezen kívül pedig személyesen is át lehet venni a Humanity Áruházban, Békéscsabán, az Árpád soron a megrendelt csomagot. A személyes átvételre hétköznapokon van lehetőség, de én nem tudtam volna a meghatározott időpontban személyesen átvenni, így inkább a csomagpont mellett döntöttem.

A szállítási módok kiválasztásánál láttam azt is, hogy külföldre is szállítanak, így nem csak Magyarországon lehet hozzájutni a száz százalék tisztaságú, természetes illóolajokhoz a Humanity Webáruházból, hanem akár Szlovákiába, Szlovéniába, Ausztriába, Csehországba, Romániába, Horvátországba, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba, Bulgáriába, Svédországba, Portugáliába, Spanyolországba is lehet tőlük rendelni. Természetesen külföldre más árfekvésű a kiszállítás, de ha valaki megnézni a lehetőségeit, biztos, hogy jól járhat a külföldre rendeléssel is.

Még valahol a termékadatlap környékén láttam infót arról, hogy 24-48 órán belül megtörténik a kiszállítás, amiről első körben bevallom azt gondoltam, hogy költői túlzásként kell kezelnem. Aztán mikor másnap már meg is érkezett a leadott megrendelésem, be kellett látnom, hogy semmilyen túlzás nem volt benne, valóban ilyen gyorsan ki tudják szállítani a megrendelést. Persze azért nem kell az utolsó pillanatokra hagyni a megrendelést, de jó tudni azt, hogy tényleg akár 1-2 napon belül megérkezhet a leadott megrendelés.

Még aznap kipróbáltam a megrendelt citromfű illóolajat. Tényleg működik! Azóta viszlát minden csípésnek és szúnyognak!