Dinoszauruszos jelmezben fotózkodtunk a szelfigép előtt

A párommal nemrég voltunk egy baráti pár esküvőjén, ahol volt egy szelfigép is. Nagyon jót szórakoztunk vele, volt ott mindenféle maskara és kiegészítő, amiket, ha felvettünk, vicces képeket tudtunk bennük készíteni. A párom kedvenc jelmeze egy páros dinoszauruszos volt, tényleg nagyon jópofák lettek a képek, amiket azokban a ruhákban készítettünk. Felmerült bennünk, hogy lehet, nekünk is kellene bérelnünk a párom közelgő kerek születésnapjára. Na, nem a dinoszauruszos jelmezt, hanem a szelfigépet, mert láthatóan mindenki nagyon jól érezte magát a képek készítése közben. Megtudtuk, hogy a gép a selfiegep.hu – tól van, és van egy weboldaluk, ahol bővebb információkat lehet róluk megtudni.

Olvastuk, hogy ez a gépezet az esküvői vicces képek készítésének az egyik legfontosabb eszköze. De nem csak az esküvők esetében van így, hanem igaz ez minden további rendezvényre. A gépnek a kezelése igen egyszerű, nagyot nem lehet tévedni, de természetesen a bérlés ideje alatt az egyik munkatársa a selfiegep.hu – nak végig a helyszínen tartózkodik, így, ha bármi gond akadna, akkor közbe tud avatkozni. A szelfigép felállítása mindössze 20 percet vesz igénybe, tényleg nem nagy idő az egész. Ennek ellenére a munkatársak a rendezvény kezdete előtt egy órával már a helyszínre jönnek, hogy biztosan minden rendben legyen, mire elkezdődik az esemény. A kiszállításon sem nekünk kell a fejünket törni, ugyanis azt is megoldja a cég. Ami számunkra nagyon meglepő volt, hogy a mobilitás miatt bátran ajánlják ezt a gépet mozgó rendezvényekhez is. Ilyenről még sem én, sem a párom nem hallottunk.

Ha lejjebb görgetünk a honlapjukon, akkor megtaláljuk a szelfigép bérlésének az árát attól függően, hogy hány órára szeretnénk igénybe venni. Ezeknél az is ott van, hogy a csomag pontosan mit tartalmaz, nem árulnak zsákbamacskát, nincsenek rejtett költségek. Ami esetleg plusz költség lenne, az is le van írva a weboldalon. Már pedig egy ilyen szülinapi bulinak a lebonyolítása nem kevés pénz, így sosem jön jól a váratlan plusz kiadás. Meglepődve tapasztaltuk, hogy a weboldalon van egy blogfelület is, ahol különböző, a szolgáltatás témájához kapcsolódó cikkeket lehet olvasni, én például egy olyat olvastam el, ami arról szólt, hogy hogyan kell egy esküvőt a vendégek számára emlékezetessé tenni. Itt láttam, hogy a selfiegep.hu fent van a Facebookon és az Instagramon is. Ennek nagyon örültem, bár az ember szinte ezt a kritériumot elvárásként támasztja az a szolgáltató felé, aki hasonlóan modern szolgáltatást nyújt, mint a szelfigép, amivel nem csak esküvői vicces képeket lehet csinálni, hanem bármilyen más rendezvényen jó hasznát vehetjük.

Szerencsére az oldal alján lehet kérni árajánlatot a saját helyzetünkhöz mérten, így tisztán lehet tervezni mindent. Itt meg kell adni a nevünket, majd az e – mail címünket és a telefonszámunkat, végül pedig a helyszínt, ahol a rendezvény lesz. Miután elkészítették az egyedi árajánlatot, kapunk még egy fotókollázst is, hogy biztosan minden az ízlésünknek megfelelően alakuljon. Nekünk nagyon szimpatikus volt ez a hozzáállás, szinte biztosak voltunk benne, hogy nagy meglepetés nem érhet bennünket egy ilyen cég kapcsán, ahol ennyire precízen és informatívan van elkészítve a weboldal is. A párom születésnapján minden flottul ment, nagyon mókás képek készültek a nap folyamán, amiket utána megkaptunk digitálisan is, pont, ahogy a honlapjukon ígérik.